Åh, jag är glad. Fin dag! Resumé; Sovmorgon till tjugo i tolv. Fåglarna kvittrade och log när jag promenerade till bussen. Isen är nästan borta, bara en massa grus. Ser lite tråkigt ut, men allt som pekar mot att våren är på väg är ju positivt för tillfället. Skinnjackan på, frös inte alls faktiskt. Hade engelskaprov och kör, plus en kort orgellektion, sedan bar det av hemåt igen. Kastade på mig joggingkläder och gav mig ut. Närmade mig fem kilometer den här gången tror jag, fast jag hade en liten dejt med Johanna efter fyra av dem. När jag kom stod det fisk och spenat på bordet, så det vara bara att njuta av god middag! Blir alltid så konstigt med min mat på tisdagar, blir aldrig någon lunch för mig på grund av sen skolstart. Resulterade i att jag var rejält hungrig, jag hade ju sprungit också. Duschade, satte på en tvätt, städade rummet och började baka bullar. Doftar kanel, kardemumma, choklad och vanilj i en härlig blandning i hela huset nu. Gjorde en massa olika fyllningar så det får bli en överraskning vilken man får. Värst vad busig man kan vara.. Eller kreativ. Kanelen tog nämligen slut. Gott blir det i vilket fall!
Ska göra mig lite latte och bestämma mig för vilken av bullsorterna jag ska välja som kvällsmat. Blir nog mys framför teven med mamma, eftersom jag inte har något bättre för mig. Skönt att bara kunna dega, precis som när man var liten och slapp plugga dagarna i ända. Snart är det lov, ni anar inte hur mycket jag längtar.
Har ni haft en fin dag?

Kommentarer
Postat av: SOFIAS

åh tack ska du ha! fyfasen vilken fin design! :D

2011-02-08 @ 20:20:22
URL: http://adayofmylifee.blogg.se/
Postat av: Frida

ahhahahaha, du det blev lite fel, det skulle stå -73 ;)

mitt fel!

hahah.

2011-02-08 @ 20:22:10
URL: http://ffriidaandersson.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag blir alltid så himla sugen på bullar när du bakar, skickar du några är du snäll? ;)



Jodå, min dag har varit helt okej, solsken är ju aldrig fel. Har vikarierat och haft kör med 2-3 och 4-6 plus svenska/matte med 1:or och musik med 6:or idag. Så man blir ju lite lagom trött kan jag säga ;)



Svar: Kan inte påstå att vi bråkar särskilt mycket alls.. Lite småtjafs om disk och städning och sånt tråkigt blir det väl, men inte annars direkt :) Sen umgås man ju inte hela tiden när man bor ihop, det funkar ju inte.. Så det är lite både och, man umgås mer effektivt när man inte kan ses lika ofta, haha :) Men det är såklart hur mysigt som helst att bo ihop och somna och vakna bredvid den man älskar, varje dag :) Kramar

2011-02-08 @ 20:27:02
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Lina

fin blogg!

2011-02-08 @ 20:40:25
URL: http://chewychewy.blogg.se/
Postat av: Emmelist

grattis gumman! Du är en utav vinnarna i gniztra tävlingen! Maila gniztra på [email protected]



Kul att du ville vara med och ännu roligare att du fick vinna ;) Puss!

2011-02-09 @ 08:55:34
URL: http://www.emmelist.se
Postat av: Frida

sv: haha, men svaret kommer utpå bloggen nån gång under dagen, så håll utkik!:D



kram

2011-02-09 @ 13:22:30
URL: http://ffriidaandersson.blogg.se/
Postat av: Martina & Linda

Absolut, självdå?

2011-02-09 @ 13:31:19
URL: http://lindymarty.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Superfin blogg :)

2011-02-09 @ 16:42:09
URL: http://edownergard.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0