Det ni ser ovan är resultatet av min och Johannas vårshopping igår. Hittade inte några kläder som riktigt föll mig i smaken, däremot fanns det en massa annat jag suktat efter; svarta spetstrosor, en sport-bh i en helt galen rosa färg, en ny bodylotion som ska fungera, en ny ansiktskräm och till sist HÅROLJA! Japp, jag faller för grupptryck och tror på vad alla säger - att hårolja ska göra underverk för trist hår. Håller tummarna!

Henrik var och gosade med mig igårkväll/inatt/imorse. Han agerade mästerkock och gjorde pannkakor till frukost, mumma! Sedan han åkte har jag övningskört i någon timma, och det gick faktiskt jättebra. Känner att jag måste ta tag i körkortet rejält nu och skriva in mig på körskola, frågan är bara vilken man ska välja..?

Kvällen kommer bestå av lite plugg och total uppfräschning. Jag snackar ansiktsmask, hårinpackning + olja, en riktigt ambitiös dusch, nagelfix, noppra ögonbrynen, bodybutter.. Japp, ni förstår! Här ska en sjukling  få total makeover och bli överfräsch. Vi gillar't!

Kommentarer
Postat av: EVELINA - art & photos

Hej:) Nu är veckans blogg vinnarna för VECKA 8 dragna. Kika in här och se om du är en utav de lyckliga vinnarna.: http://evelinaahli.blogg.se/2012/february/veckans-blogg-vecka-9.html#comment

Och glöm inte att anmäla dig till en ny omgång! :)



MVH Evelina

2012-02-26 @ 16:37:16
URL: http://evelinaahli.blogg.se/
Postat av: Amanda B

Åh vilken underbar färg på sportbh:n! Var köpte du den? :)

2012-02-26 @ 18:06:15
URL: http://mandidi.blogg.se/
Postat av: Linnea

Sv: Ja, det är väldigt jobbigt. Att inte ha tränat på 5 veckor och får vänta ytterligare 2 veckor känns bara tjatigt.. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! :)



Ush, segt!

2012-02-26 @ 18:25:52
URL: http://linneaakarlsson.blogg.se/
Postat av: fanny jönsson

sv; Ja verkligen, det är mysigt ! :)

2012-02-26 @ 18:39:43
URL: http://fanniiieee.blogg.se/
Postat av: Linnea

Sv: Jag förstår dig! Jag är inte heller något jätte träningsfreak men jag tycker det är så himla skönt att träna och ha mål inom träningen!



Jag hade ett överbett som var så stort att jag inte kunde äta med framtänderna. Och det ända lösningen var att göra en käk-operation, det vill säga att dem knäckte min underkäke och flyttade den så den passade överkäken. Varit väldigt jobbigt den sista tiden men nu känns allt hyffsat bra och så :)

2012-02-26 @ 18:40:30
URL: http://linneaakarlsson.blogg.se/
Postat av: felicia

Jag gick på Kramérs, det tyckte jag funkade kanon:) Isabella Williamsson körde jag med och hon är jättetrevlig!!

2012-02-29 @ 20:24:44
URL: http://nattstad.se/LinneaFelicia

Lämna gärna en kommentar!

Ditt fina namn:
Klick!

Mail:

Blogg:

Puss!

Trackback
RSS 2.0